Reiki en Social Deal

Begin februari ben ik gestart met de opleiding Reiki Practioner aan het Nederlof Centrum te Amsterdam. Ik maakte een praatje met een van mijn medestudenten over dat ik graag meer reikibehandelingen zou willen geven maar dat het niet makkelijk is dat mensen je ook weten te vinden. Zeker niet via het internet met een overload aan websites en shops.
Zij: “goh heb je al eens aan Groupon of Social Deal gedacht?” Ik: Social Deal? Wat is dat…? Nou zegt ze zo ben ik aan mijn kapper, schoonheidsspecialiste en masseur gekomen. Je weet nooit waar je terecht komt dus via Social Deal heb je de kans om op een goedkope manier kennis te maken met wat aangeboden wordt maar ook zeer belangrijk met degene die je behandelt. Als het bevalt dan blijf je daar komen. Ik bedank haar voor de tip en zeg dat ik hier eens over na ga denken.

Ik heb er over gedacht, ik wist het niet zo goed. Tja want Reiki is natuurlijk niet iets wat je in de “verkoop” doet, zo van 2 halen 1 betalen. Ik de website opgezocht op zoek naar informatie. Niet te vinden, je moet je aanmelden en dan komt er iemand bij je thuis uitleggen hoe dat het werkt. Zo gezegd, zo gedaan. In dezelfde week had ik iemand aan de tafel zitten van Social Deal. Voor ik het wist had ik ” ja doe maar” gezegd, wanneer? vroeg zij. Ik schouderophalend “zo gauw het kan”. Wist ik veel….

De deal kwam 22 februari online en staat dan een dag op frontpage. Ik was blij dat ik die dag niks gepland had, de telefoon bleef maar gaan…aan de lopende band. Allemaal mensen die een afspraak wilde maken. De telefoon beantwoorden en goede afspraken maken is ook nog een vak apart!

Inmiddels heb ik ruim 60 behandelingen achter de rug en ik kan niet anders zeggen dat ik erg blij ben dat ik dit een keer heb geprobeerd. Wat een hoop leuke en ontroerende ontmoetingen heb ik mogen meemaken en ik heb er nog enkele in het vooruitzicht. Zowel de hoge verwachtingen die we vaak aan onszelf stellen als de hoge druk vanuit de maatschappij spelen veel mensen parten. Waardoor er veel mensen zoekende zijn naar een goede balans in hun leven. De Reiki behandelingen die ik geef zijn een goede ondersteuning om die balans weer te vinden!

Zen Heelmakers reiki Den Bosch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *