Tarieven

Voetreflexmassage

Het gebruikelijke tarief zal na afstuderen en aansluiting bij beroepsvereniging € 70,- per consult worden, dit zal dan ook vergoed worden door de zorgverzekeraar mits je aanvullend verzekerd bent. Doordat ik nu nog eerstejaars ben krijg je 65% korting op het gebruikelijke tarief tot en met september 2021. Deze korting zal ieder nieuw studiejaar iets minder worden.

Tarieven

VoetreflexPlusmassage inclusief magnesium voetenbad                  van  €70,-  voor    €25,–

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kun je bellen naar 06 3630 9256 en/of mailen naar info@zen-heelmakers.nl.

Reiki

Energie uitwisseling bij Reikibehandelingen

Dr. Usui leerde al dat het belangrijk voor de genezing van de behandelde is dat hij/zij iets over heeft voor zijn behandeling. Dit wordt energie-uitwisseling genoemd. Dit kan geld zijn of een immaterieel iets, zoals een keer in je tuin komen helpen, je hond uitlaten, boodschappen voor je doen enz. Hier in het westen is het meer gebruikelijk om geld te gebruiken als energie-uitwisseling.

Tarieven Reiki behandelingen

Volledige tafel behandeling, 60 minuten                         €50,-
Byosen behandeling, 75-90 minuten                               €65,-

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kun je bellen naar 06 3630 9256 en/of mailen naar reiki@zen-heelmakers.nl.